woensdag 26 oktober 2011

Trots ademt, leeft en werkt - een knotsgek weekend


Vrijdag op mijn werk komt een F5-ende collega melden dat Rita er mee kapt. Wat? Hoe zegt U? Rita? Als in Rita Verdonk? Die ik een week daarvoor nog in commissieverband had meegemaakt? Die op de communicatiemiddag in Amsterdam nog een openingswoordje sprak? Als mijn broek kon afzakken, dan deed ie het nu wel. Snel Telegraaf koekeloeren. Verdraaid - het is waar!

donderdag 20 oktober 2011

De (bijna niet meer) vieste plek van Gouda

UPDATE: Gouderaksedijk wordt As-We-Speak gereinigd. Zie update bij de reactie hieronder. Dus was wel vies, maar bijna niet meer. Positief voor Gouda.

zondag 2 oktober 2011

Waarom Trots vond dat hij moest gaan

De burgemeester heeft voor zijn doen behoorlijk veel excuses gemaakt in de raadsvergadering. En levert zijn complete internationale portefeuille in. Wie had dat ooit gedacht in Gouda. Respect voor zijn woorden. Indrukwekkend. Een heel andere Cornelis dan de Cornelis die tegen beter weten in de pers bestookt met zijn gelijk. Net zo indrukwekkend als het vele goede dat hij vanuit Gouda aan Elmina heeft gebracht. Je mag het dan niet eens zijn met internationale solidariteit : zijn inzet als mens was tomeloos. Grote vraag: waarom is Trots standvastig geweest in het opzeggen van het vertrouwen?